Home

Piano stemmen, vervoer, onderhoud etc. gaat in deze lockdown periode gewoon als vanouds door.


“Als de muziek goed is, ga je dansen”


Piano’s en Vleugels Reijnen in Roermond is het adres voor de aanschaf en het onderhoud van uw (digitale) piano of vleugel.

Sinds 1974 is ons bedrijf een begrip in Nederlands en Belgisch Limburg en de aangrenzende provincies. Ook in de Duitse regio zijn wij actief.
Met een ruim assortiment aan piano’s en vleugels vindt u bij ons altijd een geschikt instrument.
Als blijk van onze expertise zijn aan ons de exclusieve rechten toebedeeld op de verkoop van piano’s en vleugels van het merk Schimmel.
Wij staan voor persoonlijk, deskundig en eerlijk advies.
U bent meer dan welkom in onze zaak.
Een kopje koffie of thee staat voor u klaar.

Huub Reijnen.


De FRIDOLIN 116 en de FRIDOLIN 121 staan voor u in onze zaak opgesteld.
       € 4195                                                                      € 4495

Fridolin-instrumenten maken deel uit van de merkfamilie van Schimmel. Dit garandeert dat u een waardevol instrument koopt, waarvoor Schimmel staat met zijn naam!
*Alle Fridolin-instrumenten zijn gebaseerd op een technisch ontwerp van Schimmel. Met meer dan 130 jaar uitmuntendheid in het maken van piano’s zorgen we ervoor dat Fridolin-piano’s de ziel van een Duitse piano bieden in klank en aanslag.
*Alle Fridolin-instrumenten hebben een Schimmel-kastontwerp. Schimmel is bekroond met tal van designprijzen, zoals de red dot award, de Good Design Award en de nominatie voor de German Design Award. Fridolin-instrumenten zien er stijlvol uit.
*Alle Fridolin-instrumenten worden in China vervaardigd volgens gedefinieerde processen van Schimmel en begeleid door Duitse vaklui van Schimmel. Dit zorgt voor een continue kwaliteitsbelofte.
*Alle Fridolin-instrumenten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen zoals Duits hamervilt en Rösslau-snaren, om te garanderen dat u een waardevol instrument koopt.
*Alle Fridolin-instrumenten zijn uitgerust met de uitgebreide fabrieksgarantie van Schimmel om er zeker van te zijn dat u een duurzaam instrument koopt. Fridolin-instrumenten zijn een slimme investering waarvoor Schimmel garant staat met zijn naam!